Lieke van der Heijden

Ontwerp zonder titel (11).png

Hallo!

0A9A0240 2.jpg

Super leuk dat je mijn website bezoekt en meer over mij wil weten. Ik ben Lieke van der Heijden, een spontane Brabantse beroepsfoto- en videograaf. 

Mijn grootste passie draait om foto- en videografie. Al 5 jaar lang fotografeer ik wekelijks allerlei verschillende dieren. Naast dieren, leg ik uiteraard ook graag mensen vast op beeld. Ik vind het ontzettend leuk om een tastbare herinnering mee te kunnen geven. De liefde tussen mensen en dieren is prachtig om vast te mogen leggen, net zoals de liefde in een gezin of relatie. 

 

Ik ben een rustige fotograaf die graag de tijd neemt om mens en dier op hun gemak te laten voelen. Want je wil op je mooist en in je kracht op de foto worden gezet. Als moeder van een 2 jarige peuter, weet ik ook erg goed wat wel en niet werk met kinderen om mooie en speelse foto's te maken.

Ik bied verschillende pakketten foto- en videoshoots aan, maar je kunt natuurlijk ook altijd via het contactformulier vragen naar meer mogelijkheden. 

Naast mijn fotografie werkzaamheden ben ik ook al 3 jaar bezig als content creator en videograaf. Ik maak namelijk voor het YouTube kanaal "Liekes Shot Of Life" iedere week weer 3 video's over de primaten. Het kanaal telt inmiddels bijna 20.000 abonnees en de video's zijn al meer dan 7 miljoen keer bekeken. 

 

Hier kun je mij volgen op Instagram, Facebook of Youtube