Lieke van der Heijden

Ontwerp zonder titel (11).png

Hallo!

0A9A0240 2.jpg

Super leuk dat je mijn website bezoekt en meer over mij wil weten. Ik ben Lieke van der Heijden, een spontane Brabantse beroepsfoto- en videograaf. 

Mijn grootste passie draait om foto- en videografie. Al 5 jaar lang fotografeer ik wekelijks allerlei verschillende dieren. Naast dieren, leg ik uiteraard ook graag mensen vast op beeld. Ik vind het ontzettend leuk om een tastbare herinnering mee te kunnen geven aan mijn klanten. En alsof ik die camera nog niet genoeg in mijn handen heb, ben ik mijn vrije tijd ook nog vaak bezig met het maken van flatlays en sfeerbeelden. 

 

Ik ben een rustige fotograaf die graag de tijd neemt om mens en dier op hun gemak te laten voelen. Want je wil op je mooist en in je kracht op de foto worden gezet. Een voordeel voor de mensen met kinderen, aangezien ik mama ben van een dreumes; weet ik erg goed wat wel en niet werkt bij het fotograferen van kinderen. 

Ik bied verschillende pakketten fotoshoots aan, maar je kunt natuurlijk ook altijd via het contactformulier vragen naar meer mogelijkheden. 

Naast mijn fotografie werkzaamheden ben ik ook al 3 jaar bezig als content creator en videograaf. Ik maak namelijk voor het YouTube kanaal "Liekes Shot Of Life" iedere week weer 3 video's over de primaten. Het kanaal telt inmiddels bijna 20.000 abonnees en de video's zijn al meer dan 7 miljoen keer bekeken. 

 

Hier kun je mij volgen op Instagram, Facebook of Youtube